• eGym

eGym

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche! Het is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. In slechts 2x 30 minuten per week train je je spieren efficiënt en resultaatgericht!

De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd. 

eGYM Classic is een hele goede basis voor krachttraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat verzekert.

Met eGYM Premium gaan we nog een stapje verder en wordt de training nog verder gepersonaliseerd! je kan nu namelijk kiezen uit 6 trainingsdoelen. Elk doel heeft zijn eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijk trainingsdoel... eGYM Premium kun je dus zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken! 

Stel niet uit, start met de Gratis Dagpas Fitness

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Sportmedisch centrum Okinawa in Aalter is dé plek voor fitness. Bij Okinawa ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden kunnen gebruik maken van een Gratis Dagpas Fitness.